Kapcsolat

Kont Étterem

Cím: 9178 Hédervár,
Fő út 29.
Telefon: 96/234-043
E-mail: cyprinus@gmail.hu


Bemutatkozás


A Kont Étterem a Szigetköz közepén, Hédervár központjában, a helyi kastély, és a méltán híres krumplibogár szobor mellett várja Önt is, hogy kéréseinek eleget téve kellemes élményt biztosítson: legyen szó akár egy családi, baráti étkezésről, akár esküvőről, lakodalomról.

1,5 hektáros saját parkunk, a benne található halastóval, játszótérrel és teraszaival, kiváló helyszíne kisebb-nagyobb összejövetelknek, ünnepi események lebonyolításának.

Az étterem üzemeltetője, Németh Zsolt olimpiai bronzérmes séf a garancia az ételek minőségére. Az alapanyagok gondos válogatása, a környékbeli termelők által biztosított finomságok előtérbe helyezése, a fűszerek részben helyben történő termesztése, mind-mind a minőség alapkövei.

Németh Zsolt séf

Zsolt filozófiája: eleget, és kiemelkedően finomat! Legyen szó hagyományos magyar ételeinkről, vagy épp egy-egy, a divatos gasztrotrendet követő újdonságról.

Nézzen szét honlapunkon, és ha felkeltettük érdeklődését, ha megtetszett valami, amit szívesen kipróbálna, bízunk benne, hogy hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük. Ha kérdése van, keressen minket, ígérjük, mindenre igyekszünk választ adni.

Üdvözlettel: a Kont-csapat

 

 

 

 

GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására

Gyakornokok foglalkoztatása a Gastro Kont Kft-nél

  • Az elnyert támogatás összege: 5 854 470 Ft
  • Támogatás mértéke: 100%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.10.01.

 

A projekt tartalma: A projekt keretében két fő, 25 év alatti részére teremtettünk munkahelyet, akik a 9 hónapos foglalkoztatás és azt követően a 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatási időszak alatt az iskolai képzés alatt megszerzett tudást gyakorlati oldalon is tudta kamatoztatni. A foglalkoztatási időszak alatt megszerezte a szükséges szakmai tapasztalatot, mely elősegíti a későbbi továbbfoglalkoztatást, valamint hasznosult a megszerzett szakképesítés. Továbbá a gyakornokok foglalkoztatásához kapcsolódó eszközbeszerzés valósult meg.

A projekt célja:

  • Új munkahelyek teremtése

 
Vissza az előző oldalra!
Kont Étterem - Magyar